Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / MERSİN ÇOCUK ÜNİVERSİESİ GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ TÖRENİ İLE KAPILARINI AÇTI

MERSİN ÇOCUK ÜNİVERSİESİ GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ TÖRENİ İLE KAPILARINI AÇTI

Mersin Çocuk Üniversitesi görkemli bir açılış töreni ile değerli konuklarına, öğrencilerine ailelerine ve tüm Mersin halkına Merhaba dedi.
21.08.2021 Cumartesi günü Mersin Çocuk Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesinde gerçekleştirilen açılış törenine çok sayıda önemli isim ve davetli katıldı. Protokol ve Mersin halkının büyük bir ilgi ile katılım sağladığı açılış töreninde katılımcılar okulun her detayını gezerek personel kadrosu ile tanışma fırsatı buldu. Katılımcılar başta özenle seçilen Mersinin en iyilerinden oluşan öğretim kadrosunu sonra da okulun dekarasyonunda çocuklar için her şeyin en ince ayrıntıda oluşunu takdir ve beğeniyle karşıladı
OKULUMUZ TİCARİ İŞLETME DEĞİLDİR.
Kurucu Aydın Gürz’ün ev sahipliği yaptığı açılışta konuşmasına Eğitimi geleceğe ışık tutmada izlenilebilecek bir yol olarak gördüğünü ve bu sebeple her noktasının ayrı bir dikkat ve özenle planlanarak yapıldığını ve Mersin Çocuk Üniversitesini ticari bir iş yeri olarak görmediğini söyleyerek, okul ve eğitim de en iyisi olma hedefinde olduklarını sözlerine ekledikten sonra söz alan Kurucu Müdür Emekli Milli Eğitim Müfettişlerinden İsmail Eşiyok 41 Yıllık meslek yaşamında kazandığı tüm tecrübe ve edinimleri Mersin Çocuk Üniversitesi’nde yetişecek pırıl pırıl öğrencilere aktaracağını ifade etti.
EV ÖDEVİ TARİHE KARIŞIYOR.
2021-2022 Eğitim Öğretim döneminde öğrencilerine kavuşacak olan Mersin Çocuk Üniversitesi uygulayacağı “Tam Öğrenme Modeli “ ile ev ödevi dönemine son veriyor. Öğrencilerinin tüm eğitimlerini okulda alacağını, evde öğrencinin ailesiyle kaliteli vakit geçirmelerini sağlayarak Mersin’de bir ilk olmayı hedefliyor. Mersin Çocuk Üniversitesi’nin eğitim felsefene de değinen Aydın Gürz “Çocuklarımızın üzerinde hepimizin emeği vardır. Logomuzda bulunan elini aya uzatan çocuğumuz bütün öğrencilerimizin daima en yüksek hedeflerle başarıya ulaşacaklarını temsil ediyor.

“BÜTÜN PERSONELİME SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Aydın Gürz konuşmasının sonunda başta 16 yıllık emeği ve ticari başarısı ile Mersinde Reklamcılıkta birinci sırada olan Elit Ajans’a, Organizasyon denildiğinde ilk akla gelen isim Salon Opia’ya ve Bütün Mersin Çocuk Üniversitesi personeline 7/24 bütün enerjileri ile Mersin Çocuk Üniversitesini bugüne hazırladıkları için Teşekkürlerini ileterek büyük bir alkışla tamamladı. Kaynak: Bülten

    

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

DITAV MERSİN HALK MÜZİĞİ KOROSU ÜYE KAYITLARINA BAŞLADI

DİTAV Mersin Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz, DİTAV Mersin Halk Müziği Korosu” ile ilgili  çağrıda ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir