Ana Sayfa / EKONOMİ / İş dünyasını buluşturan açılış: Eiffel Restaurant açıldı

İş dünyasını buluşturan açılış: Eiffel Restaurant açıldı

Mersin’in Çeşmeli bölgesinde İş Adamı İlhan Kılıç, Eiffel Restaurant açtı. Açılışa iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Mersin merkezi ile Erdemli ilçesi arasındaki Çeşmeli mahallesinde sahile sıfır noktada İş Adamı İlhan Kılıç’a ait Eiffel Restaurant açıldı. Açılış hazırlıkları birkaç aydır süren ve büyük bir yatırımın yapıldığı Eiffel Restaurant’ın açılışına iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda isim katıldı. Büyük bir mekan olan ve oto parkı da olan Restaurant bölgede en büyük restaurant olma özelliğini de taşıyor.

“AÇILIŞI İŞ ADAMLARI GERÇEKLEŞTİRDİ”

Eiffel Restaurant ve Kafenin açılışını İş adamı Mevlüt Ekmekçi ve Dubaili iş adamı Muhammed Alzaabi yaptı. Ekmekçi ve Alzaabi açılış kurdelesini keserek, açılışı gerçekleştirdiler.

“BU İŞLETME MERSİN VE ÜLKE TÜRİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK”

Açılış konuşmasını yapan Mevlüt Ekmekçi,  İş Adamı İlhan Kılıç’ın Mersin’de benzeri olmayan bir yatırım yaptığını belirterek, ”Kılıç’ın bu yatırımının hem Mersin hem de ülke turizmine katkı sunacak olan bu güzel ve isabetli yatırımı ile aynı zamanda çok sayıda insana istihdam sağladığını belirtti. Konsepti, mimarisi ve sunduğu çok kaliteli hizmetleri ile örnek bir restorant kurduğu için İlhan Kılıçı’ı bir kez daha tebrik eden Ekmekçi, “Yolu açık olsun. Kendisine başarılar dileriz.” Dedi.

“İŞLETMEMİZİ 4 TEMEL İLKE ÜZERİNE KURDUK”

Ardından söz alan İlhan Kılıç ise Mevlüt Ekmekçi’ye ve konuklara geldiklerini için çok teşekkür ettiğini belirterek, şöyle konuştu:” Hepinizi burada görmekten onur duyduk. Şeref duyduk. Mersin’de daha önce inşaat ve otomotiv ile gıda alanında çeşitli yatırımlarımız oldu. Mersin bölgesinde böyle bir işletmenin ihtiyaç olduğunu gördük ve aylardır bu işletmenin açılışı için çalışıyoruz. Bu işyerini 4 temel ilke üzerine kurduk. Bunlar temizlik, lezzet, kalite ve uygunluktur.  Bu ilkeleri o kadar içselleştirdik ki bu sebeple 4 rakamını işyerinin her alanında kullandık. Bu dört ilkeden şaşmadığı sürece işletmemiz dört dörtlük yoluna devam edecektir. En güzel kaliteli hizmeti vereceğiz. Herkese çok güzel bir hizmet sunacağız. İşletmemize kaliteli hizmet konusunda çok iddialı olacaktır. Kimsenin rakibi değiliz ama kaliteli hizmette rakip olacağız.”

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin’de kadınlar erkek şiddetine karşı basın açıklaması yaptı

Mersin Kadın Platformu, ülkede artan kadın cinayetlerine, transfobiye, erkek şiddetine ve cezasızlık politikalarına tepki göstererek, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir