Ana Sayfa / KADIN / Haluk Levent sahnede İl’le de Tarsus şarkısı besteledi

Haluk Levent sahnede İl’le de Tarsus şarkısı besteledi

Tarsus Belediyesi, Cumhuriyetin 99’uncu yıl kutlamaları kapsamında Tarsusluları ünlü sanatçı Haluk Levent ile buluşturdu. Atatürk Gösteri Merkezi’ni dolduran on binlerce Tarsuslu, Haluk Levent ile hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek 99. yıl coşkusunu yaşadı. Tarsuslular ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Haluk Levent, il olmasına yönelik başlatılan İl’le de Tarsus kampanyası için konser esnasında şarkı besteleyerek unutulmaz bir performansa imza attı.

Tarsus Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 99.yıl kutlamaları kapsamında Atatürk Gösteri Merkezi’nde büyük Cumhuriyet Konseri düzenlendi. Konserde Anadolu Rock’un güçlü temsilcisi Haluk Levent sahne aldı. Haluk Levent konserinden önce sahne alan Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası ve Interaktif Showman Doğukan Alsay da Tarsusluları adeta coşturdu. Haluk Levent konseri öncesi alanda ”Büyük Başkan oley, İl’le de Tarsus, Yaşasın Haluk Başkan, İl’le de Cumhuriyet” sloganları atıldı. Atatürk Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Haluk Levent konserine Tarsusluların yanı sıra çevre illerden de yüksek katılım sağlandı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Haluk Levent Elfida, Yollarda Bulurum Seni gibi sevilen şarkılarını vatandaşlarla beraber söyledi.

GECEYE İL’LE DE TARSUS ŞARKISI DAMGA VURDU

Konser sırasında seyircilerin arasına giren Haluk Levent, kameramanların bulunduğu platformda çıkarak, Cumhuriyet coşkusunu alanda bulunanlara yaşattı. Küçük bir kız çocuğunun kendisine sarılmasının ardından Tarsuslulara büyük bir sürpriz yaşatan Haluk Levent, sahnede Tarsus’un il olmasına yönelik bir şarkı bestelemeye başladı.  Anadolu Rock’un güçlü temsilcisi Haluk Levent, verdiği konserde onu izleyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve Tarsuslular ile beraber sahnede İl’le de Tarsus şarkısı besteledi. Tarsus’un il olmasına yönelik başlatılan imza kampanyasına değinen Haluk Levent, sahne aldığı sırada bestelediği İl’le de Tarsus şarkısının sözleri ile herkesi gülümsetti. Şarkı sözlerinde ”Olsun canlarım olsun, yeter ki il olun ben açacağım size baklava, ne diyoruz İl’le de Tarsus” sözleri yer aldı. On binlerce Tarsuslu ve Haluk Levent, yeni yazdığı şarkıyı hep beraber söyleyerek eğlenceli anlar yaşadı.

“CUMHURİYET’İN 99.YILINI TARSUS’TAN KUTLAYACAĞIZ”

Haluk Levent, Cumhuriyet Bayramı’nı sosyal medya hesaplarında Tarsus’tan kutlamak istediklerini belirterek vatandaşlarla “Arhavili İsmail” şarkısını beraber söyleyerek telefonla alanı kaydetti. Ardından görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Haluk Levent, ”Çok güzel görünüyorsun Tarsus, sosyal medya hesaplarımızdan Cumhuriyetimizin 99.yılını burada kutlayacağız” dedi.

BAŞKAN BOZDOĞAN, HALUK LEVENT’TEN İL OLUNCA HEP BİRLİKTE KUTLAMA SÖZÜ ALDI

Sahnede konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet’in kolay kurulmadığını belirterek, Gazi Mustafa Kemal’in Cumhuriyet’i Türk gençliğine armağan ettiğini hatırlattı.  Tarsus’un il olduğu ilk gün Haluk Levent’in burada olacağının sözünü alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ”Kazanılan kurtuluş zaferinden sonra kurulan Cumhuriyetimizin 99.yılında böylesine iyilik sever, güzel insan Haluk Levent ile olmaktan inanılmaz bir onur duyuyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu kent il olacak ve Sevgili Haluk Levent’ten söz alacağız, il olduğunda burada, Gösteri Merkezi’nde Tarsus’un il olmasını hep birlikte kutlayacağız. İyi ki varsınız, Cumhuriyet’in 99.yılı kutlu olsun. Tüm katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir