Ana Sayfa / EKONOMİ / GİŞKAD Yeni yıla merhaba dedi, Cavidan Demirağ, GİŞKAD’ın önemini anlattı

GİŞKAD Yeni yıla merhaba dedi, Cavidan Demirağ, GİŞKAD’ın önemini anlattı

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) kuruluşunun 15. yılında Üye Kabulü ve Yeni Yıla Merhaba Balosu düzenledi. Etkinlikte konuşan GİŞKAD kurucularından ve GİŞKAD’ın onursal başkanı Cavidan Demirağ, GİŞKAD’ın kent ve ülke ekonomisine katkı sunan başarılı kadınlardan oluştuğunu söyledi.

Mersin Divan Oteli’nde gerçekleşen GİŞKAD Yeni Yıla Merhaba Balosu’na GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı, Mersin Büyükşehir Başkan Vekili GİŞKAD Kurucu Üyesi Gülcan Kış, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Mersin Kent Konseyi Başkanı Önceki Dönem GİŞKAD Başkanı Ayferi Tuğcu, TUİOSB Başkanı Gül Akyürtek,TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Harp, GİŞKAD Onursal Başkanı Cavidan Demirağ’ın yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Fuat Gedik’in eşi Oya Gedik, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ın eşi Oya Kızıltan, davetli konuklar ve GİŞKAD üyeleri katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan GİŞKAD Mürvet Beydağı, GİŞKAD’da farklı sektörlerden  birçok iş kadınları olduğunu, farklılıkların zenginlik getirdiği bilinciyle hareket ederek kadının toplumda  ve iş dünyasında var olması için çalıştıklarını belirterek, “çağdaş, yenilikçi, özgüveni yüksek, iş dünyasında etkin, ülke ekonomisine değer katan, istihdam sağlayan, iş verenler ve üst düzey yöneticileri olduklarını dile getirdi. Beydağı, “Derneğmizin birikimini  toplumdaki kadınlara aktararak, girişimci ruhu aşılamak,onlara bir yerde yol gösterici olmak,kadınlarımızın ekonomide ve sosyal yapıda  önemini ortaya çıkarıp, fırsat eşitliği sağlamak,daha etkin olmalarını sağlamak için çaba gösteriyoruz.” dedi.

GİŞKAD’ın Ulusal ve Uluslararası dinamiklerle işbirliği yaptıklarını ve yerel yönetimlerle ortak projeler ürettiklerini dile getiren Beydağı,” iş dünyasında federasyon ve konfederasyon üyelikleri elde ettiklerini belirterek, dijital uyumlanma sürecine dikkat çektiklerini ifade etti. Yaptıkları çalışmalarla genç kızlara rol model olduklarını aktaran Beydağı, kadınlara pekçok eğitimler verdiklerini ve eğitimlerin süreceğini ifade etti. Başkan Beydağı,  GİŞKAD’ın kurulmasından bugüne kadar büyük emekleri olan  GİŞKAD başkanlarına, görev yapan  yönetim kurullarına teşekkür etti. 

Etkinlikte bir konuşma yapan GİŞKAD Onursal Başkan Cavidan Demirağ, GİŞKAD’ın çok önemli bir dernek olduğunu belirterek, şöyle konuştu;” GİŞKAD, Mersin ve ülke ekonomisine çok katkı veren iş kadınlarından oluşuyor. GİŞKAD Mersin’de ağırlığı olan ve etkili olan bir dernektir. Birbirinden çok başarılı iş kadınlarının GİŞKAD’ta yer alması gurur vericidir. GİŞKAD, dün olduğu gibi yarın da ekonomiye, istihdama ve üretime çok önem verecektir. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir buluşma oldu.”

GİŞKAD kuruluşunun bugüne 15 Yıldır üyesi olan Onursal Başkan Cavidan Demirağ, Gülcan Kış, Mürvet Beydağ, Nazan Üngör, Nevin Zaimoğlu, Öznur Sayıcı, Semramis Bozkaya, Yelda Narin ve  Zuhal İçenler  plaket alırken, 10. yılını dolduran GİŞKAD üyeleri  Ayşe Gök, Ayşe Sofu Budan, Deniz Fedai, Hülya Seher Kabadayı ve Nurgül Aydın’a plaketleri takdim edildi. GİKAD’a yeni aday üyeler ise Banu Çalışkan, Çiğdem Aslanköylü,  Derya Sinecan, Gökben Gökbulut, Gökçe Uçak, Hüray Alpateş, Merve Demirel, Nida Beyoğlu Arslan, Nurgül Aktan, Nurten Avunduk, Pınar Afşin Arı, Raziye Şule Takan, Sevil Arslanel, Simge Doğan, Şilan Türk ve Züheyla Arslan aday belgelerini aldı.

  Üyelerin takdiminin ardından teşekkür belgelerinin yanı sıra katılım belgeleri de verildi.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Ebru Tour ve Fun Tour Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Burgazlı, 23 Nisan’ı kutladı; Geleceğimiz çocuklardır

Toplu taşıma, turizm ve birçok alanda faaliyet gösteren Ebru Tour ve Fun Tour Yönetim Kurulu ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir