Ana Sayfa / KADIN / Çoğu kadın 100 kişiyi gelinlik mağazalarında istihdam eden Taybet Adıyaman: En iyi ürünle en iyi hizmeti veriyoruz

Çoğu kadın 100 kişiyi gelinlik mağazalarında istihdam eden Taybet Adıyaman: En iyi ürünle en iyi hizmeti veriyoruz

Mersin başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında çoğu kadın olmak üzere gelinlik mağazalarında 100 kişiyi istihdam eden genç iş kadını Taybet Adıyaman, gelinlik, kınalık ve nişanlıklarda en iyi ürünle en kaliteli hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Mersin’de Özgür Çocuk Parkı yanındaki merkez mağazasında hizmetleriyle ilgili önemli bilgiler veren genç iş kadını Taybet Adıyaman, giyim, gelinlik ve nişanlık sektörüyle ilgili özel kurslarda eğitim aldığını belirterek, şöyle devam etti:” 10 yıldır bu işi yapıyorum. Mersin’de kendi markamız Zerya Fashion style olarak 2 mağazamız var ve Nidua olarak da Mersin’de 2 mağazamız var. Zerya faşhion patenti markamızdır. Erbil, Zaho ve Süleymaniye’de ise Zerya fashion olarak hizmet veriyoruz. Bursa’da ise Fancasic olarak Nudua mağazamız faaliyet gösteriyor. Zerya Fashion olarak 7 kentte hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz kaliteli ve uygun fiyata hizmet verdiğimiz için bizleri çok tercih ediyorlar. Çok kaliteli ürün üretiyoruz. Fiyatlarımız çok uygundur. Müşteri memnuniyetini esas alıyoruz. En iyi ürünle en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Müşteriyle iyi iletişime çok önem veriyoruz. Müşteri mağazaya girdiğinde çok iyi karşılanması gerektiğine büyük bir önem veriyoruz. Müşterimiz bizden ürün alsın veya almasın en iyi ilgiyi vermeye özen gösteriyoruz.”

“Koronavirüs sürecinde birçok meslektaşımız mağazalarını kapatmak zorunda kalırken biz tam tersine işlerimizi artırdık” Diyen Adıyaman, Şöyle devam etti:” Hiçbir işçimiz mağdur olmasın diye fedakarlık yaparak işçi çıkışı yapmadık. Koronavirüse rağmen mağazaları korumak ekonomik güçle ve müşterinin ilgisiyle ilgilidir. Müşterilerimiz pandemi döneminde de bize ulaştı. Yapılan sade törenlerde kendilerinin istediği türde kostümler hazırladık. Tabi pandemiden önce çok şahşahlı düğünler mevcuttu. Pandemiyle birlikte 50 veya 100 kişilik sayıda düğünler ve nişanlar olmaya başladı. Küçük gruplarla düğünler yapıldığı için daha sade kostümler tercih edildi. Biz de kendimizi o duruma göre hazırladık. Müşterinin talebini çok acilen yerine getirmek gerekiyor. O dönem ihtiyaç neyse ona göre üretim yapılıp müşteriye sunmak gerekiyor. Böyle olduğu zaman siz hiçbir zaman müşteriden kopmuyorsunuz. Bir şekilde faaliyetinizi sürdürebiliyorsunuz. Bizler de pandemi döneminde çok etkilendik. Çünkü pandemi müşterimizi % 5’e düşürdü. Bu sebeple biz de etkilendik. Tabi bu etkilenmeyle beraber işlerimizi sürdürebildik. Müşterimize sosyal medya hesaplarımız Facebook, İstigram ve diğer iletişim yöntemleriyle ulaştığımız için müşterilerimiz bizi hiçbir zaman unutmadı. Son 6 aydır bir yoğunluk yaşıyoruz. Pandemi öncesi gibi bir yoğunluk yaşıyoruz. Mersin’de Bursa’da ve Irak’taki mağazalarımıza yoğun bir ilgi var. Bize olan talepten dolayı çok memnunuz. Müşterilerimizin taleplerini karşılamak için bütün tedarikçilerimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.”

Gelinlik, kınalık, nişanlık ve kaftan olarak sadece gelinlere hizmet verdiklerini anlatan Adıyaman,” Kaftanlarımızda Osmanlı tarzı işlemeli, taşlı, kadife, açık ve kapalı olmak üzere birçok mağazamızda çok fazla ürünümüz var. Yine renkli gruplarda kınalık ve nişanlık olmak üzere hem tesettür hem açık hem kabarık prenses olmak üzere A kesim helen olmak üzere yine aynı tarzda açık ürünlerimiz mevcuttur. Müşteri mağazalarımıza geldiği zaman sadece bir şekilde bir ürünle yada bir tarzla değil bütün tarzlarla onları karşılıyoruz. Ve mağazamızdan ihtiyacını gidermeden çıkmamaya özen gösteriyoruz. Müşteri mutlaka bir ürün beğenip o şekilde çıkıyor. Gelinlikte de yine aynı şekilde hem açık hem tesettür olmak üzere kabarık prenses A kesim ve helen tarzlarını mağazalarımızda bulunduruyoruz.” Dedi.

Kadın istihdamına çok önem verdiklerini altını çizen Adıyaman,” Tüm mağazalarımızda büyük çoğunlukla kadınlar çalışıyor. Her bir mağazamızda 8 kadın çalışıyor. 15 atölye bize üretim yapıyor. Atölyelerimizle birlikte 100’den fazla çalışan iştiham yaratıyoruz.” Diye konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜLTAK: “BİRİLERİ HALKIMIZA KİRLİ BİR OYUN KURMAK İSTİYOR”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Akdeniz’in çok değerli bir ilçe olduğunun altını çizerek; “Akdeniz artık festivallerle, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir