Ana Sayfa / Manşet / CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yarın Mersin’de Nakliyecilerle buluşacak açılışlar yapacak

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yarın Mersin’de Nakliyecilerle buluşacak açılışlar yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Lojistik Zirvesi’ne katılmak üzere yarın Mersin’de olacak. Kılıçdaroğlu ayrıca Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi ve Mustafa Baysan Çocuk Gündüz Bakımevini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu açacak. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Mezitli Belediyesi tarafından Okan Merzeci Bulvarı üzerinde birbirine yakın mesafede iki dev tesisin açılışını saat 16.00’da yapacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Lojistik Zirvesi’ne katılmak üzere yarın Mersin’de olacak. Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi ve Mustafa Baysan Çocuk Gündüz Bakımevini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu açacak. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Mezitli Belediyesi tarafından Okan Merzeci Bulvarı üzerinde birbirine yakın mesafede iki dev tesisin açılışını saat 16.00’da yapacak. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki dev tesisin açılışı için Mezitli’ye geliyor. Kılıçdaroğlu, 6 Ekim 2021 Çarşamba günü ilk etkinliğini 27 Ekim tarihinde dünyaca ünlü piyano sanatçısı Fazıl Say’ın vereceği Cumhuriyet konseriyle yapacak olan Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinin ve hayırsever Mustafa Baysan tarafından yaptırılan Çocuk Gündüz Bakımevinin açılışını yapacak. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediyesi hizmet binasını da ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verecek.

BAŞKAN TARHAN: “HEYECANLIYIZ”

Eğitim, Kültür ve Sanat alanında kente büyük kazanımı olacak iki projenin açılışı nedeniyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Başkan Tarhan, “Kültür ve sanat alanında sadece Mezitli’nin değil tüm bölgenin sinerjisini artıracak olan Kültür Merkezimizi ve çocuklarımızın eğitimine büyük katkı sağlayacak olan 3. Çocuk Gündüz Bakımevimizi açıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da açılışımızı onurlandırarak bizleri mutlu etmiştir. Hem dev projelerimizin açılışlarını yapmanın hem de Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlamanın heyecanını aynı anda yaşıyoruz” dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

MEZİTLİ BELEDİYESİ TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI

Mezitli Belediyesi, Türk Harf Kanununa uymayan ve Türkçe harf kullanmayan işletmelerin tabelalarını kaldırdı. Bu karar ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir