Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / CHP 27 ve 29 dönem PM üyesi İş Kadını Cavidan Demirağ, Ramazan Bayramını kutladı

CHP 27 ve 29 dönem PM üyesi İş Kadını Cavidan Demirağ, Ramazan Bayramını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Demirağ, mesajında bayramın barışa, kardeşliğe ve birlikteliğe vesile olmasını diledi.

Siyasetçi ve iş Kadını Cavidan Demirağ, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların birlik ve beraberliğe vesile olmasını dileyen Demirağ, mesajında şu ifadelere yer verdi :’Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Ramazan Ayının Ardından Girdiğimiz Bayramın Ülkemize, Milletimize Ve İslam Âlemi’ne Huzur, Barış Ve Kardeşlik Getirmesini Ümit Ediyorum. Sevgi Ve Hoşgörü İklimi İçerisinde, Yardımlaşma Ve Dayanışmanın En Güzel Örneklerinin Yaşandığı Ramazan Ayının Ardından, Bayrama Erişmenin Mutluluğu İçerisindeyiz. Bu Duygu Ve Düşüncelerle Ülkemizin Ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı Kutlar, Bayramın Sağlık, Mutluluk Ve Huzur Getirmesini Dilerim.”

Pandeminin biran önce bitmesini dileyen Demirağ, “Pandemi sebebiyle bu Ramazan Bayramı’nı evlerimizde sevdiklerimizden uzak geçireceğiz. Fakat sağlık her şeyden önce geliyor. Her ne kadar pandemi süreci aramıza mesafe koymamızı ve sevdiklerimizden uzak kalmamızı zorunlu kılsa da gönüllerimizin bir olduğunu biliyoruz. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi sevdiklerimizle aramızdaki karşılıklı sevgiyi ve saygıyı ziyaret yapamadan pekiştireceğiz. Bayram sürecinde de tedbiri elden bırakmamalı ve kurallara dikkat etmeliyiz. Gereken hassasiyeti gösterdiğimizde önümüzdeki bayramlarda sevdiklerimizle sarılacağımıza inanıyoruz. Gönül isterdi ki büyüklerimiz ziyaret edilsin, küçüklerimizin başı okşansın, sıla-i rahim gerçekleşsin. Ancak toplum sağlığının güvenliği için bu bayramdaki coşku ve heyecanı önümüzdeki sağlıklı, huzurlu ve mutlu günlere ertelemek durumundayız.” Dedi.

Ramazan ayının barışa, kardeşliğe ve demokratikleşmeye vesile olmasını dilen Demirağ, mesajında şunları kaydetti: “Ramazan ayını geride bırakarak; sevgiyi, mutluluğu ve kardeşliği paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, şüphesiz ki sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, gönüllere girmek için bir fırsat olan günlerdir. Rabbimizin bize nimeti olan dini bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik ruhumuzu pekiştirmesi, her türlü kırgınlıkları unutturması bakımından çok önemlidir. Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’DEN 23 NİSAN KUTLAMASI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir