Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / BVS Plastik Sahibi iş Adamı Bülent Ulusoy, Ramazan Bayramı’nı kutladı

BVS Plastik Sahibi iş Adamı Bülent Ulusoy, Ramazan Bayramı’nı kutladı

BVS Plastik Sahibi ve aynı zamanda MESBAK Kullanıcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Bülent Ulusoy, Ramazan Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, Ramazan Bayramını kutladı.

BVS Plastik Sahibi ve aynı zamanda MESBAK Kullanıcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Bülent Ulusoy, Ramazan Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Ulusoy mesajında, Mersin ve Türkiye’nin kalkınması için mücadele ettiklerini belirterek, üretime ve kalkınmaya çok önem verdiklerinin altını çizdi.

Mesajında tam kapanmaya denk gelen Ramazan Bayramı’nda sevgi ve saygının karşılıklı ziyaretler yapılmadan gerçekleştirileceğini belirten Ulusoy, şunları kaydetti: “Pandemi sebebiyle bu Ramazan Bayramı’nı evlerimizde sevdiklerimizden uzak geçireceğiz. Fakat sağlık her şeyden önce geliyor. Her ne kadar pandemi süreci aramıza mesafe koymamızı ve sevdiklerimizden uzak kalmamızı zorunlu kılsa da gönüllerimizin bir olduğunu biliyoruz. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi sevdiklerimizle aramızdaki karşılıklı sevgiyi ve saygıyı ziyaret yapamadan pekiştireceğiz. Bayram sürecinde de tedbiri elden bırakmamalı ve kurallara dikkat etmeliyiz. Gereken hassasiyeti gösterdiğimizde önümüzdeki bayramlarda sevdiklerimizle sarılacağımıza inanıyoruz. Gönül isterdi ki büyüklerimiz ziyaret edilsin, küçüklerimizin başı okşansın, sıla-i rahim gerçekleşsin. Ancak toplum sağlığının güvenliği için bu bayramdaki coşku ve heyecanı önümüzdeki sağlıklı, huzurlu ve mutlu günlere ertelemek durumundayız. İnşallah Koronavirüs biter ve diğer bayramlarda birlikte olarak bayramlarımızı kutlarız. Bir sonraki bayramda yüz yüze bayramlaşmaların yaşandığı bayramlar dileriz.”

Ortadoğu’da yaşanan savaş ve zulümlerin biran önce bitmesi gerektiği çağrısında bulunan Ulusoy, mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Ramazan ayını geride bırakarak; sevgiyi, mutluluğu ve kardeşliği paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, şüphesiz ki sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, gönüllere girmek için bir fırsat olan günlerdir. Rabbimizin bize nimeti olan dini bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik ruhumuzu pekiştirmesi, her türlü kırgınlıkları unutturması bakımından çok önemlidir. Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini  ve ülkemizin çok kalkınmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

DUTAR ERDEMLİLİ EMEKLİLERE AYLIK NAKİT DESTEĞİ SAĞLAYACAKLARINI MÜJDELEDİ!

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir