Ana Sayfa / KADIN / Bayram coşkusu Sefo konseriyle taçlandı

Bayram coşkusu Sefo konseriyle taçlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler ve konserler tüm hızıyla sürerken, bayram coşkusu Sefo konseriyle taçlandı. Sevilen sanatçı Sefo, Mersinlilere unutulmayacak bir 19 Mayıs coşkusu yaşattı.

Başkan Seçer, Mersinlilerle birlikte Sefo’yu dinledi. Seçer, “Mersin geleceğe emin adımlarla yürüyor. Mersin demokrat bir kent. Mersin Atatürkçü bir kent. Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ kapsamında düzenlenen etkinlikler ve konserler tüm hızıyla sürüyor. Sevilen sanatçı Sefo, Büyükşehir Belediyesi sayesinde Mersinlilere unutulmayacak bir 19 Mayıs coşkusu yaşattı. Sefo en sevilen şarkılarını Mersinlilerle hep birlikte söylerken, gençler Sefo ile coştu. Gençlerle birlikte Sefo’yu dinleyen Başkan Seçer, “Mersin geleceğe emin adımlarla yürüyor. Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Mersin’de “Bilmem Mi” sesleri yankılandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesi için Samsun’a çıktığı ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs’ın 103’üncü yıl coşkusu, Büyükşehir’in gerçekleştirdiği dolu dolu etkinliklerle kente yayıldı. Mersinliler, ‘Bilmem Mi’ ve ‘Affettim’ gibi şarkılarıyla ün kazanan Sefo’nun konserinde gönüllerince eğlendi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen konseri çok sayıda vatandaş ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da dinledi.

Sefo konseri öncesi AG Band ve Batuhan Şaraplı sahne alarak, Mersinlilere müzik ziyafeti sundu. Dinleyenler, birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlence dolu bir gece yaşadı. Sefo en sevilen şarkılarından biri olan ‘Bilmem Mi’yi seslendirirken, konser alanı dinleyenlerin telefon ışıklarıyla aydınlandı.

Seçer: “Sefo sen ne kadar seviliyorsun böyle”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sefo’ya Mersin’i nasıl bulduğunu sordu. Sefo, “Çok güzel. Bu dördüncü gelişim zaten” dedi. Başkan Seçer de “Bakın, Mersin’e bir gelen, bir daha gitmek istemiyor. Aşık oluyormuş. Ne diyorsunuz çocuklar” diyerek dinleyenlere seslendi. Seçer, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı da sahneye davet ederek, “Ankara’da çalışmalardaydı. Sefo Mersin’de diye duymuş. ‘Bütün gençler orada olacak’ dedi. Sefo sen ne kadar seviliyorsun böyle” dedi.

“Mersin geleceğe emin adımlarla yürüyor”

Konuşmasının devamında Başkan Seçer’in “Gerçekten muazzam. Çok renk kattın. Bugün kimi anıyoruz? Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü” cümlelerini duyan coşkulu kalabalık, ıslıklar ve alkışlarla alanı inletti ve hep birlikte ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganları attı. Başkan Seçer bunun üzerine, “Mersin böyle bir yer. Mersin çağdaş bir kent. Mersin güzelliklerin kenti. Mersin kardeşlik kenti. Biz burada huzur içerisinde yaşıyoruz. Mersin geleceğe emin adımlarla yürüyor. Mersin demokrat bir kent. Mersin Atatürkçü bir kent. Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başarır: “Türkiye’yi Mersin gibi yapacağız”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da Başkan Seçer’e teşekkür ederek, “‘Türkiye’de iktidara geldiğimizde ne yapacaksınız?’ diye bana soruyorlar. Diyorum ki ‘Türkiye’yi Mersin gibi yapacağız.’ Çok şanslıyız; böyle bir belediye başkanımız var” diye konuştu. Sanatçıya çiçeğini takdim eden Başkan Seçer, Sefo ve Ali Mahir Başarır ile çektirdiği anı fotoğrafıyla günü ölümsüzleştirdi.

“Sefo’yu Mersin’de görmek çok güzel”

Konsere yoğun ilgi gösteren gençlerden Aslı Çetinkaya, “Sefo’nun konserine geldim, çok heyecanlıyım. Herkesin Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” derken, Ömer Kayhan da Sefo’nun şarkılarını coverladığını belirterek, “Çok heyecan verici. Vahap Başkan’a çok teşekkür ediyorum. Bugünün anlam ve önemi için de Atatürk’e minnettarız. Sefo’yu Mersin’de görmek çok güzel” ifadelerine yer verdi.

“Genç Mersin her zaman genç kalacak”

Gençlerden Huriye Köse, 19 Mayıs’ı kutlamak için alanda yer aldığını vurgulayarak, “Sefo’yu görmeye geldik, eğlenmeye geldik. Bize bu konseri düzenlediği için Vahap Başkan’a çok teşekkür ediyoruz. Genç Mersin her zaman genç kalacak” dedi.

Ayşegül Fındık ise Mersin’de ilk kez bu tarz bir organizasyona katıldığını belirterek, “Öncelikle Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyoruz. Dört gözle Sefo’yu bekliyorduk, çok mutlu olduk. Herkesin heyecanı zaten belli oluyor. Her şey çok güzel” diye konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan A. Vahap Şehitoğlu ve yönetim ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir