Ana Sayfa / Manşet / Başkan Yılmaz’dan 19 Mayıs kutlama mesajı

Başkan Yılmaz’dan 19 Mayıs kutlama mesajı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz; “19 Mayıs 1919 tarihi, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a ayak basarak Anadolu’da milli mücadeleyi başlattığı, Türk milletinin özgürlüğünden ve bağımsızlığından asla vazgeçmediği anlamlı bir gündür” dedi.

“Bu anlamlı günün 103’üncü yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Ulu Önderimiz Atatürk’ün; ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz’ diyerek 19 Mayıs’ı armağan ettiği gençlerimizin, ülkemizi her alanda daha da ileriye taşıyacağına inancımız tamdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak, gençlerimizin gelecekte çok daha iyi imkânlara ve donanıma sahip olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, Türk milletinin var olan değerlerini özümsemiş bir nesil yetişmesi. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve tüm hemşehrilerimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.

“GENÇLER, “TEKNO TOROSLAR’DA” BULUŞACAK”

 Gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Yılmaz; “Toroslar İlerle Gençlik Seninle Projemiz kapsamında ilçemizin dört bir yanında ve özellikle yüksek kesimli mahallelerde yaşayan 740 gencin kamp hayalini gerçekleştirdik. Gençlerimizin eğlenirken öğrenmelerini, dünyayı ve çevrelerini keşfetmelerini istiyoruz. İlçemize kazandıracağımız “Tekno Toroslar” Projemiz bu manada bizim için çok kıymetli. Çok yakın bir zamanda projemizi tamamlayıp gençlerimizin hizmetine sunacağız. Tekno Toroslar Projemiz ile “Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması’na” katılarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül almanın gururunu da yaşadık. Bu projeyle geleceğe yön verecek fikirlerin Toroslar’da atılmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir