Ana Sayfa / YEREL YÖNETİMLER / Başkan Seçer Gülnar ve Silifke’deydi

Başkan Seçer Gülnar ve Silifke’deydi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar ve Silifke ilçelerinde halkla bir araya geldi. Yaptığı ziyaretlerde ve pazar yeri gezilerinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Seçer, her 2 ilçede de vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaştı. Seçer, “Vatandaşın içinde olduğum zaman mutlu olan bir siyasetçiyim” dedi.

Başkan Seçer, Gülnar girişinde CHP Gülnar İlçe Başkanlığı tarafından ellerinde Türk Bayrakları, meşaleler ve çiçeklerle karşılandı. Seçer’e Gülnar ve Silifke ziyaretleri boyunca; CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Gülnar İlçe Başkanı Ümran Yaldız, CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, İYİ Parti Gülnar İlçe Başkanı Ömer Tan ve Meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Seçer, Gülnar ziyaretine pazar yerinde başladı ve esnafa ‘Hayırlı işler’ diledi. Ardından esnaf gezisi de yapan Seçer, daha sonra Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ı makamında ziyaret etti. Gülnar Kültür Merkezi’nde muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelen Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan proje ve çalışmalar hakkında bilgi verip, sorun ve talepleri dinledi. Gülnar’da inşaatı devam eden Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Konukevi ile Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’ni ziyaret eden Seçer, kurs merkezi öğretmenleri ile sohbet etti. Ziyaret, CHP Gülnar İlçe Başkanlığı’nda partililer ile bir araya gelinip uygulama ve projelerin anlatılması ile sürdü. Gülnar ilçe ziyaretini tamamladıktan sonra Silifke’ye geçen Seçer, orada da vatandaş ve esnaf ile bir araya gelip, sıkıntılarını dinledi, taleplerini aldı. CHP Silifke İlçe Başkanlığı ziyareti ile başlayan Silifke ziyaretleri, pazar yeri ziyareti ile noktalandı.

“Vatandaşın içinde olduğum zaman mutlu olan bir siyasetçiyim”

Seçer, Gülnar’da gerçekleştirdiği muhtarlar ve STK temsilcileri ile buluşmasında, pandeminin bu tarz etkinliklerin önüne engel koyduğundan bahsederek, “Vatandaşlarımıza yakın olmak istiyoruz. Vatandaşın içinde olduğum zaman mutlu olan bir siyasetçiyim” dedi. Pazar yerinde vatandaşlarla yaptığı sohbetten büyük keyif aldığını dile getiren Seçer, “Çünkü insanlar doğal haliyle, temiz duygularıyla, sadece bizlerden daha iyi yönetici olmamızı, daha iyi hizmet yapmamızı, kendilerini mutlu ve memnun etmemizi istiyorlar, bekliyorlar” dedi.

“Biz program çerçevesinde çalışan bir belediyeyiz”

Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ’ye bağlı toplam 159 personelle Gülnar’ın 50 mahallesine hizmet verdiklerini söyleyerek, Gülnar’daki toplam yol ağlarının 418 kilometre olduğunu belirtti. Kendilerine en çok yol konusunda talep geldiğini sözlerine ekleyen Seçer, “Biz Gülnar’da göreve geldiğimiz günden bu yana yaklaşık 7 bin ton sıcak asfalt kullanmışız. 26 kilometre yolda da sathi asfalt kaplama çalışmamız olmuş. Bu yıl içerisinde toplam 26 bin 500 ton planladığımız sıcak asfalt çalışmamız var ve 105 kilometre de sathi kaplama. Bunun da programı belli, program içerisinde sıcak asfalt kaplama programımız. Biz program çerçevesinde çalışan bir belediyeyiz. Günübirlik karar değiştiren, muhtar dedi diye makineleri bir yerden bir yere taşıyan ya da siyasi bir telefon geldi ya da arkadaşımız aradı gibi birtakım taleplerle iş makinelerini bir yerden alıp bir yere götüren bir yönetim değiliz. Böyle bir şikâyetiniz olursa bunu direkt bana yapmanızı istiyorum. Belirli bir program çerçevesinde özellikle ilçelerde, merkezden uzak olan yerlerde kontrol açısından zorlandığımız yerlerde bu programa uygun çalışmak zorundalar. Bizim daha aklı başında, daha etkin iş yapabilmemiz için program çerçevesinde çalışmamız lazım. Yoksa kontrol altında olmaktan çıkıyor” dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKANLAR SARIYILDIZ VE ARSLAN, SEÇER’İ AĞIRLADI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret ederek Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir