Ana Sayfa / SPOR / Başkan Gültak;”Spor tesisleri açısından en fakir ilçeydik”

Başkan Gültak;”Spor tesisleri açısından en fakir ilçeydik”

Akdeniz Belediyesi Yaz Futbol Okulu Sertifika Töreni’nde konuşan Başkan Mustafa Gültak; “Akdeniz’de merkez-kırsal ayırımı yapmadan birçok mahallemize, 30 milyon TL’yi aşan yatırımlarla bir yandan yeni tesisler kazandırdık, diğer yandan da mevcut tesislerimizi baştan sona yenileyip halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

Akdeniz Belediyesi Yaz Futbol Okulu Sertifika Töreni, Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Futbol Sahası’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.  Yaz okulunu başarıyla tamamlayan 250 çocuğa sertifikaları Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak tarafından verildi. Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra çok sayıda velinin de katıldığı tören, öğrencilerin futbol müsabakası ile başladı.

Velilerin yaz okulundan memnuniyet duyduklarını ifade ettikleri etkinlikte konuşan Başkan Gültak; “Desteklerinizden ötürü siz değerli ebeveynlere çok teşekkür ediyorum. Akdeniz ilçemiz; biz göreve geldiğimizde spor tesisleri açısından en fakir ilçelerimizden biriydi. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a, Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilatı’na teşekkürlerimi sunuyorum. Onların sayesinde Akdeniz’e hem birçok yeni spor tesisi kazandırdık, hem de zamanla yıpranan tesislerimizi yeniledik” diye konuştu.

“Akdeniz’de artık barış, kardeşlik, huzur ve sevgi var”

Başkan Gültak; “Akdeniz’de merkez-kırsal ayırımı yapmadan birçok farklı mahallemize, sadece 2 yıl içinde 30 milyon TL’yi aşan yatırımlarla bir yandan yeni tesisler kazandırdık, diğer yandan mevcut tesislerimizi baştan sona yenileyip halkımızın hizmetine sunduk. Sporu, sanatı ve kültürü çok önemsiyoruz. Akdeniz, geçmişte terör ve uyuşturucu ile anılan bir ilçe idi. Bugün ise bir yandan spor, bir yandan kültürel ve sanatsal faaliyetlerle Akdeniz’de artık barış, kardeşlik, huzur ve sevgi var” dedi.

“Yüzlerce çocuğumuz yüzme öğrendi”

Başkan Gültak; “Belediyemizin antrenörleri eşliğinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müze bağlı spor şefliği bünyesinde yaz okullarımızı hayata geçirerek çocuklarımıza çok güzel imkanlar sunduk. Açılan bu kurslarımızda kurduğumuz portatif havuzlarla da yüzlerce çocuğumuz yüzme öğrendi. Faaliyetlerimiz bunlarla da sınırlı kalmadı. Spor Bakanlığımız ile yürüttüğümüz proje kapsamında kız-erkek 12-15 yaş aralığındaki çocuklarımızı da yaz kampına gönderdik. Orada sportif faaliyetlerin yanında kültürel ve sanatsal etkinliklerle de oldukça verimli zaman geçirmelerini sağladık” şeklinde konuştu.

“Biz evlatlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz”

“Bir spor dalıyla uğraşan çocuğun eğitim hayatı da sosyal hayatı da başarı hikayeleri ile dolu olur” diyen Başkan Gültak; “Bizler, değerli antrenörlerimizin de desteği ile evlatlarımızı hem sokağın risklerinden uzak tutmak hem de onlara güzel bir gelecek sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Akdeniz Belediyesi Yaz Futbol Okulu’nu tamamlayan evlatlarımıza başarılarının daim olmasını temenni ediyor; velilerimize de bizlere olan güven ve destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, “Gelincik Tepesi’nde seyir terası oluşturacağız”

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, CHP ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir