Ana Sayfa / Manşet / Başkan Gültak verdiği sözü tuttu

Başkan Gültak verdiği sözü tuttu

Başkan Gültak verdiği sözü tuttu, esnaf ve mahalle sakinlerinin uzun süredir yaşadığı çile bitiyor

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Güneş Mahallesi sakinleri ve esnafına verdiği sözü tuttu. Uzun süredir bozuk olan, bölgenin en hareketli yerlerinden 5821 numaralı sokak üzerinde, yer yer çökmüş ve kırılmış olan kilitli parke taşları sökülerek sıcak asfalt serimi için hazırlık yapılıyor.

Sadece birkaç ay içerisinde onlarca mahallede sıcak asfalt ve soğuk asfalt kaplama çalışması yapan Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güneş Mahallesi’nde de hummalı bir çalışma başlattı. Yer yer zarar gören, çukurlar, tümsekler, kırık ve yarıklar oluşan, bu nedenle de vatandaşların yoğun şikâyetine konu olan 5821 numaralı sokakta yenileme çalışması hız kazandı.

Vatandaşların çilesi bitecek

Birçok esnafın faaliyet gösterdiği, ayrıca araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu sokakta, geçmiş yıllarda döşenen ancak zaman içinde büyük zarar gören kilit parke taşları iş makineleri yardımıyla sökülüyor. Gelecek hafta içerisinde de sıcak asfalt serimine başlanarak mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadığı çile sona erdirilecek.

Başkan Gültak, mahalleli ve esnafa verdiği sözü yerine getirdi.

Cuma günleri bölgede kurulan semt pazarı nedeniyle insan ve araç yoğunluğunun daha da arttığı bölgeyi ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, sokağın durumu nedeniyle şikâyetlerle karşılaşmıştı. Bunun üzerine Başkan Gültak, sokağın en kısa sürede yenilenmesi için ilgili birimlere talimat vermişti.

Hazırladığı plan ve program kapsamında harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. İş makineleri yardımıyla yer yer çöken, tümseğe dönüşen veya kırılıp yarılan sokaktaki kilitli parke taşlarının söküm işlemi başlatıldı. Söküm çalışmasının bitmesinin ardından Güneş Mahallesi’nin araç ve insan kalabalığı açısından en yoğun yerlerinden biri olan 5821 sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleşecek.

Yıllardır çilesini çektikleri sokakta başlayan yenileme çalışmalarını memnuniyetle karşılayan Güneş Mahallesi Muhtarı Nezir Elçi, mahalle sakinleri ve özellikle sokak üzerinde faaliyet gösteren esnaf ve minibüs şoförleri, şikâyetlerini en kısa sürede çözüme kavuşturan Başkan Gültak ve Fen İşleri Ekiplerine teşekkür etti.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir