Ana Sayfa / YEREL YÖNETİMLER / Başkan Gültak, “Akdeniz’i değiştiren ve dönüştüren projelerimiz sürecek”

Başkan Gültak, “Akdeniz’i değiştiren ve dönüştüren projelerimiz sürecek”

Göreve geldiği günden bu yana halkın içinde olan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, son olarak, Kuvvai Milliye Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Alışverişe çıkan vatandaşlara da hal hatır soran Başkan Gültak, YKS sınavından çıkan öğrencilerle sohbet etti, hedeflerini sordu.

Kentin en işlek ve ticari hareketliliğin de en yoğun olduğu Kuvvai Milliye Caddesi üzerindeki ziyaretinde, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Gültak, birçok kişinin özçekim (selfie) isteğini kırmadı, aileler ve gençlerle fotoğraf çektirdi. Karşılaştığı miniklere oyuncaklar hediye eden Başkan Gültak, Koronavirüs salgınına karşı hazırlanan dezenfektan ve kolonyaları da vatandaşlara dağıttı.

AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, muhtarlar ve birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette Başkan Mustafa Gültak, cadde üzerinde bulunan işyeri ve dükkânları tek tek ziyaret etti, esnaflar ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti, hal hatırlarını sorup, bol kazançlar diledi. Gezisinde, bir patiserinin tezgâhına geçen Başkan Gültak’ın, alışveriş yapan müşterilerle diyalogları da renkli anlar oluşturdu.

“Salgın etkisini yitiriyor, ancak aşılama çok önemli”

Esnaflarla sohbetinde, Koronavirüs salgını ile mücadelenin aralıksız sürdüğünü, aşılamanın hızlandığını ve artık 18 yaş üzerine kadar aşılama yapıldığını belirten Başkan Gültak; “İnşallah 1 Temmuz 2021 itibariyle, salgına karşı alınan bazı tedbirlerin yanı sıra kısıtlama saatleri de değişecek. Tüm dünya gibi bizler de toparlanıyoruz artık. Yeni dönemle birlikte esnafımızın sıkıntıları da sona erecek. Tabi ülke olarak bu toparlanmanın hızlanabilmesi ve salgından tamamen kurtulabilmemiz için, sırası gelen tüm vatandaşlarımızın aşılarını geciktirmemeleri büyük önem taşıyor” dedi.

Başkan Gültak ziyaretinde, Mersin Millet Bahçesi, Mersin Çamlıbel Marina Projesi ve Barış Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi gibi Akdeniz ve Mersin’i değiştiren proje ve yatırımlar hakkında da vatandaşlara bir takım açıklamalarda bulunarak; “Çamlıbel Marina komple yenileniyor, burada 500 kişilik bir otopark da olacak.

Hamidiye Karakolu ile ilgili Bakanlığımız çalışıyor ve onun için de yılsonuna doğru ihaleye çıkılacak. Ayrıca Barış Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak 500 yeni konut için de 31 Temmuz tarihinde ihale gerçekleşecek. Göreve geldiğimiz süreçte hayata kattığımız hizmet ve projelere yenilerini eklemeye, Akdeniz’i; kentimizin sivil dinamikleri ve vatandaşlarımızla birlikte değiştirmeye ve geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GELECEĞİNİZE VE HAYALLERİNİZE İPOTEK KOYMALARINA İZİN VERMEYİN!”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; “Akdeniz’de bizden önce halkımızın huzuru yoktu, kavga, gürültü çoktu. Biz, hiç ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir