Ana Sayfa / YEREL YÖNETİMLER / Akdeniz Gece Yolcuları ile coştu

Akdeniz Gece Yolcuları ile coştu

Akdeniz’de Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Mersin Millet Bahçesi’nde düzenlenen konserde sahne alan Gece Yolcuları müzik grubu büyük ilgi gördü. Her yaş ve her kesimden kişinin katılımı ile gerçekleşen konser, renkli görüntülere sahne olurken; Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Artık sezonu açtık; kültür ve sanat etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.

Akdeniz Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Akdeniz’de Yaz Akşamları” etkinlikleri kapsamında sahne alan Gece Yolcuları müzik grubunun verdiği konser, vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Mersin Millet Bahçesi’ni dolduran Akdenizliler, Gece Yolcuları’nın muhteşem sahne performansı ve güçlü enerjisi sayesinde keyif dolu bir konser yaşadı. Vatandaşlar müziğin coşkusuna kapılırken; Başkan Mustafa Gültak ise şarkılara eşlik ederek, vatandaşların eğlencesine ortak oldu.

Etkinlikte konuşan Başkan Mustafa Gültak; “Şu an Türkiye’nin en güzel ve en özel Millet Bahçelerinden birinde bulunuyorsunuz. Artık sezonu açtık. Burada uzun süre konserler ve kültür sanat etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek. Finalde Karaduvar Balık Festivali’nde buluşacağız. Çok büyük sürprizler siz değerli Akdenizlileri bekliyor; haberiniz olsun. Bizleri takip edin” dedi.

Akdeniz’in değiştiğini ve artık makus talihini kırdığını dile getiren Başkan Gültak; “Akdeniz’de kardeşlik, barış ve sevgi ön planda; bundan sonra da böyle devam edecek. Biz sizler için geldik ve sizlere hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Akdeniz geceleri zaten güzeldi ama bugün Gece Yolcuları ile daha da güzel oldu. Bu güzel akşamda bizlerin yanında olan Gece Yolcuları ekibine teşekkürlerimi sunuyor; hepinize iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

 

Akdeniz Belediyesi’nin coşku dolu etkinliğinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gece Yolcuları grubunun solisti Edis İlhan ise, gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını söyleyerek, Başkan Mustafa Gültak’a ve Akdenizlilere teşekkür etti. Etkinliğin sonuna kadar kalan Başkan Gültak ise vatandaşların yoğun ilgisi altında fotoğraf çektirip sohbet etti.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GELECEĞİNİZE VE HAYALLERİNİZE İPOTEK KOYMALARINA İZİN VERMEYİN!”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; “Akdeniz’de bizden önce halkımızın huzuru yoktu, kavga, gürültü çoktu. Biz, hiç ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir