Ana Sayfa / KADIN / CHP 27 ve 29 dönem PM üyesi Cavidan Demirağ’dan CHP Toroslar ilçe örgütüne ziyaret

CHP 27 ve 29 dönem PM üyesi Cavidan Demirağ’dan CHP Toroslar ilçe örgütüne ziyaret

CHP 27 ve 29 dönem PM üyesi olan iş Kadını Cavidan Demirağ, Mersin Kadın Gücü üyeleriyle birlikte CHP Toroslar İlçe Örgütünü ziyaret etti. Demirağ ve kadın gücü grubunun üyeleri ,geçmiş dönemlerden kadın erkek yol arkadaşı partililer ve CHP Toroslar İlçe Başkanı ve yöneticileri tarafından ilgiyle karşılandılar.


Edinilen bilgilere göre Mersin genelinde çalışmalarına ara vermeden çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP 27 v e 29 dönem PM üyesi olan iş Kadını Cavidan Demirağ, Mersin Kadın Gücü grubundan yol arkadaşlarıyla birlikte CHP Toroslar ilçe örgütüne bir çıkartma yaparak ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Toroslar ilçe binasında CHP Toroslar ilçe Başkanı Cumali Akbaş Şahin ile ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili tarafından ilgiyle karşılanan Demirağ, parti binasında yaptığı konuşmada her zaman partililerle birlikte olmaktan onur duyduğunu söyledi.

CHP Toroslar ilçe örgütünde olmanın kendilerini sevindirdiğini aktaran Demirağ, konuşmasını şöyle sürdürdü;” Toroslar ilçe örgütümüze yabancı değilim. Bir partili olarak geçmişte Toroslar bölgesinde partimizi yerelde ve genelde iktidara taşımak için çok çalışmıştık. Bugün de çalışırız. Biz dün olduğu gibi bugün de partililerimizi ve yoldaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Bizler seçimden seçime değil her zaman halkımızla beraber olacağız. Her zaman halkımızın ve partimizin hizmetinde olacağız. Mersin genelinde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Makam ve mevkimiz ne olursa olsun halkımızla beraber olacağız. CHP Toroslar ilçe örgütü ile kadın ve gençlik kolları çok başarılı çalışmalar yapmaktadır. Bizler de bunlarla gurur duyuyoruz. İlçe kadın kollarımızın çalışmaları bizleri sevindirmektedir. Kadın gücü olarak kadınların siyasette ve kurumlarda olmasını çok destekliyoruz. Kadın muhtar adaylarımızı çok desteklemiştik. Siyasette kadınların yer alması çok önemlidir. Partimizde de kadınlarımızın her yerde olmasını önemsiyoruz. Bizler de Mersin Kadın Gücü olarak kadınların siyasette daha aktif yer alması için çok mücadele edeceğiz. Bizi partide ilgiyle ağırlayan CHP Toroslar ilçe Başkanı Cumali Akbaş ile tüm partililerimize çok teşekkür ediyoruz”.

CHP Toroslar ilçe Başkanı Cumali Akbaş da Cavidan Demirağ’a kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür ettiklerini belirterek, Demirağ’ın 1994 yılından beri CHP’de emeklerinin olduğunu ve 1994’ten beri tanıdıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından parti tabelası önünde toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir