Ana Sayfa / Manşet / CHP 27 ve 29 dönem PM üyesi Cavidan Demirağ’dan CHP Erdemli ilçe örgütüne ziyaret

CHP 27 ve 29 dönem PM üyesi Cavidan Demirağ’dan CHP Erdemli ilçe örgütüne ziyaret

Mersin Kadın Gücü Sözcüsü ve aynı zamanda CHP 27 ve 29 dönem PM üyesi olan İş Kadını Cavidan Demirağ, Mersin Kadın Gücü üyeleriyle birlikte CHP Erdemli İlçe Örgütünü ziyaret etti. Demirağ ve kadın gücü üyeleri CHP Erdemli İlçe Başkanı ve yöneticileri tarafından ilgiyle karşılandılar.

Edinilen bilgilere göre Mersin genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Mersin Kadın Gücü Sözcüsü ve aynı zamanda CHP 27 v e 29 dönem PM üyesi olan İş Kadını Cavidan Demirağ, Mersin Kadın Gücü üyeleriyle birlikte CHP Erdemli ilçe örgütüne bir çıkartma yaparak onları ziyaret etti.

CHP Erdemli ilçe binasında CHP Erdemli ilçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin ile CHP Erdemli İlçe Kadın Kolları başkanı Emine Duman, ilçe ve kadın kolları yöneticileri ile çok sayıda partili tarafından ilgiyle karşılanan Demirağ, parti binasında yaptığı konuşmada her zaman partililerle birlikte olmanın sevincini yaşadığını söyledi.

CHP Erdemli ilçe örgütünde olmanın kendilerini sevindirdiğini aktaran Demirağ, konuşmasını şöyle sürdürdü;” Biz dün olduğu gibi bugün de partililerimizi ve yoldaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Bizler seçimden seçime değil her zaman halkımızla beraber olacağız. Mersin genelinde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Her zaman halkımızla iç içe olacağız. CHP Erdemli ilçe örgütü ile kadın kolları çok başarılı çalışmalar yapmaktadır. Bizler de bunla gurur duyuyoruz. İlçe kadın kollarımızın çalışmaları bizleri sevindirmektedir. Kadın gücü olarak kadınların siyasette ve kurumlarda olmasını çok destekliyoruz. Gittiğimiz çoğu yerde insanlar kadınların daha aktif şekilde siyasette ve parlamentoda olmasını çok istiyorlar. Siyasette kadının gücünü çok istiyorlar. Bizler de Mersin Kadın Gücü olarak kadınların siyasette daha aktif yer alması için çok mücadele edeceğiz. Bizi partide ilgiyle ağırlayan CHP Erdemli ilçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin ile CHP Erdemli İlçe Kadın Kolları başkanı Emine Duman, ilçe ve kadın kolları yöneticileri ile tüm partililerimize çok teşekkür ederiz.”

Demirağ, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabında ise şu paylaşımı yaptı; Bugün Erdemli #CHP ilce başkanlığımızı ziyaret ettim. Çalışmalarında başarılar dilerken gündeme dair görüş alışverişinde bulunduk. Nazik misafirperverlikleri için nöbetçi yöneticimiz Celal Arslan, ilce başkanımız Ahmet Dursen Şahin, sevgili Neslihan Çelebi yöneticimize ve kadın kolları başkanımız Emine Duman, önceki dönem ilce başkanlarım Hidayet Oğuz, Ali Yardımcı, Erdemli parti emektarı dostlarım Selahattin Çinar, kadın yoldaşlarım  Zülal Peri Arslan Saire Mavi-Damar Filiz Yıldırım Ataizi Şükran Arslan’a ve çok sayıda partili dostlarıma teşekkür ederim.”

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir