Ana Sayfa / YEREL YÖNETİMLER / Başkan Gültak, ‘Hiç kimse yalnız ve çaresiz değildir’

Başkan Gültak, ‘Hiç kimse yalnız ve çaresiz değildir’

Akdeniz Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi’ne bağlı vatandaşların da kişisel bakım hizmetinden yararlanmasını sağlıyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ihtiyaç sahibi herkese moral olmaya devam ediyoruz. Akdeniz’de yaşayan hiç kimse yalnız ve çaresiz değildir” dedi.

Akdeniz Belediyesi’nin önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ‘Evde Temizlik ve Kişisel Bakım Hizmeti’ ile ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmayarak onlara moral olmayı sürdürüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün öncülüğünde ilçe genelinde yaşayan kimsesiz, yaşlı, hasta veya engelleri nedeniyle kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlara sunulan hizmet, hiçbir ayrım gözetilmeden devam ediyor. Akdeniz Belediyesi’ne bağlı ekipler, bu kapsamda Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi’ne bağlı vatandaşlara da kişisel bakım hizmeti sunuyor.

Başkan Gültak; “Birer engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız”

Sosyal belediyecilik noktasında Akdeniz ilçesinin tamamına hizmet verdiklerine vurgu yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda hiçbir ayrım gözetmeden Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi’ndeki vatandaşlarımızın da hizmetlerimizden faydalanması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bizlerin de birer engelli adayı olduğunu unutmadan, onlara yürekten destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

“Her daim vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz”

Başkan Gültak; “Yaşlı, engelli ve kimsesiz insanlarımızın yanında olmak, gereksinimleri karşılamak belediyeciliğin de ötesinde her şeyden önce insanlık adına en önemli görevlerimizden biridir. Bizler bu bilinçle Akdeniz’deki her bir vatandaşımızın çıkarlarını korumak, onların her daim yanında olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Akdeniz’de yaşayan hiç kimsenin yalnız ve çaresiz olmadığını hissettirmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlar hizmetten nasıl faydalanabilir?

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin, ihtiyaç sahibi vatandaşların bakım ve evlerinin temizlik hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, (0552-7688888) Whatsapp hattından ya da (0324-3366583) numaralı çağrı merkezinden yetkililere ulaşabilir.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GELECEĞİNİZE VE HAYALLERİNİZE İPOTEK KOYMALARINA İZİN VERMEYİN!”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; “Akdeniz’de bizden önce halkımızın huzuru yoktu, kavga, gürültü çoktu. Biz, hiç ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir