Ana Sayfa / EKONOMİ / Halil Kalayci: Mirkacev Çevre Teknolojileri, Su arıtma sistemleriyle ilgili önemli faaliyetler yapıyor

Halil Kalayci: Mirkacev Çevre Teknolojileri, Su arıtma sistemleriyle ilgili önemli faaliyetler yapıyor

Mersin’de faaliyet gösteren Mirkacev Çevre Teknolojileri, İşletmede su ve atık su arıtma sistemleri ile ilgili olarak proje bazlı özel imalatlar yapıyor. Mirkacev Çevre Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Halil Kalayci,” çevre teknoloji alanında faaliyet gösteren firmamız içme suyu arıtma sistemleri, evsel ve endüstriyel su arıtım sistemlerinin proje, imalat, satış, satış sonrası hizmetleri ve taahhüt işlerini gerçekleştirmektedir” dedi.

Mersin’de faaliyet gösteren ve birçok yerde başarılı hizmetlerde bulunan Mirkacev Çevre Teknolojileri, İşletmede su ve atık su arıtma sistemleri ile ilgili olarak önemli hizmetler veriyor.

“BİRÇOK BAŞARILI ÇALIŞMAYA İMZA ATTIK”

Mirkacev Çevre Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Halil Kalayci, Mirkacev’in çalışmalarıyla ilgili şöyle konuştu: “Firmamızı 2016 yılında kurduk. Birçok başarılı çalışmaya imza atan Mirkacev marka tescili almıştır. Mirkacev Çevre Teknolojileri 2016 yılında faaliyetine arıtma sistemlerinin projelendirmesi, imalatı montajı ve işletme hizmetlerine çözüm üreterek başlatmıştır. ”

Başarılı çalışmaya çok önem verdiklerinin altını çizen Kalayci, “Kurulduğu ilk günden çevre teknoloji alanında faaliyet gösteren firmamız içme suyu arıtma sistemleri, evsel ve endüstriyel su arıtım sistemlerinin proje, imalat, satış, satış sonrası hizmetleri ve taahhüt işlerini gerçekleştirmektedir. Mersin’in lisanslı tek Ömrünü Tamamlamış Lastik Geri Kazanım Tesisi olarak çevre teknolojileri alanında çalışmalara devam etmektedir. “ diye konuştu.

“ KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE ATIKSU VE İÇMESUYU ARITMA SİSTEMLERİNDE BAŞARILI PROJELERE İMZA ATTIK”

“Mirkacev faaliyet hedeflerini gerçekleştirirken araştırma ve geliştirme (AR-GE) faaliyetlerine büyük önem vermektedir” vurgusunda bulunan Kalayci, şöyle devam etti:” Üretim ve AR-GE anlayışıyla her dönem kendini yenilemiş, sektörün çözüm ortağı olmaya devam etmiştir. Mirkacev Çevre Teknolojileri kurumsal çalışma ve kazanılan prestij ile çevre teknolojilerinde sürekli yatırım ve üretim anlayışıyla, Çözüm ortağı olduğumuz kamu ve özel sektör temsilcilerine arıtma sistemleri konusunda profesyonel hizmet vermiştir.”

ATIKSU VE İÇMESUYU ARITMA TEKNOLOJİLERİNİN İMALATI, MONTAJ, DEVREYE ALMA VE İŞLETME AŞAMALARINDA KISMİ VEYA BİR BÜTÜN OLARAK HİZMET VERİYOR”

Mirkacev Arıtma ve Çevre Teknolojilerinin, Mersin Tarsus 3. Organize Sanayi bölgesi sınırlarında toplam 5000 m2 alanda hizmet verdiğinin bilgisini veren Kalayci, İşletmede su ve atık su arıtma sistemleri ile ilgili olarak proje bazlı özel imalatların yapıldığını ve buna ek olaraktan “İşletmede yılda 7680 ton ömrünü tamamlamış lastik geri kazanımı yapılmaktadır. “ diye konuştu.

AR-GE Çalışmalarına önem veren Kalayci çevre teknolojileri alanında genç mühendis adayların yanında olduğunu ve projelerinde destekçi olacağını sözlerine ekledi.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin’de kadınlar erkek şiddetine karşı basın açıklaması yaptı

Mersin Kadın Platformu, ülkede artan kadın cinayetlerine, transfobiye, erkek şiddetine ve cezasızlık politikalarına tepki göstererek, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir