Ana Sayfa / EKONOMİ / TISİAD kongreye gitti yeni başkan Reber Haşimoğlu oldu

TISİAD kongreye gitti yeni başkan Reber Haşimoğlu oldu

Kurulduğu günden bu yana 10 yıllık süre içerisinde Türkiye ile Irak arasında köprü görevi gören TISİAD (Türkiye Irak Sanayici ve İş İnsanları Derneği) ta görev değişikliği oldu.
Yapılan dördüncü genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına Reber Haşimoğlu seçildi. Yönetim kurulu üyelerine ise kendi alanlarında çok başarılı olan isimler seçildi. Yönetim kurulunda gençler ve kadınlar da yer aldı.
Eski başkan Nevaf Kılıç aday olmayarak tek başkan adayı olan Reber Haşimoğlu genel kurul üyelerinin tümünün desteği ile yönetim kurulu başkanlığına getirildi.


Üyelerine daha fazla ticaret yolları açmak ve ticaret hacimlerini arttırmak ana hedefini kendine ilk görev olarak seçen yeni başkan Reber Haşimoğlu, “devr aldığımız bayrağı en iyi noktaya taşımaya geldik ” dedi.
Geçmişte planlanan ancak hayata geçirilemeyen ve günün ticaret şartlarına uygun yeni projeleri ile kısa sürede ülke genelinde Irak ile karşılıklı ticareti arttırmayı hedefleyen Başkan Haşimoğlu, oldukça iddialı bir ekip ile göreve geldiklerinin altını çizdi.


Irak ile ilgili her türlü ticaretin ve yatırımın önünü açacaklarını ve bu hususta iş dünyası ve bürokrasinin tüm unsurları ile sürekli iletişim halinde olacaklarını vurgulayan Haşimoğlu, Bundan böyle yapılan tüm dernek çalışmalarının yıl sonu istatistiki verilerinin kamuoyuna sunulacağını ve her platformda şeffaf bir yönetim tarzı sergileyeceklerini aktardı.
Derneğin öz kaynaklarını ve gelirlerini üyelerinin gelirleri ile paralel olarak artıracaklarını ve sürdürülebilir bir ekonomik döngü yapacaklarını anlatan Haşimoğlu, Dernekçiliğin üyelerden yardım veya destek isteyen değil üyelerine her anlamda kazanç ve itibar kazandıran bir yapı olması gerektiğini belirtti.
Önümüzdeki bir yıl içerisinde amacına yönelik üye sayısının ve aktivasyonlarin çok hızlı olarak artacağını belirtti.
Başkan Reber Haşimoğlu, hep beraber mesafeleri azaltarak isteyen her iş insanını Irak a taşıyacaklarını, aynı minvalde Iraklı iş insanlarını da Türkiye ile buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

TISİAD’ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:

Cavidan DEMİRAĞ – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Mehmet Salih Çelik – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Ş. Orhan ALTINÖZ – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Erdal ALKAN – Genel Sekreter
Havva Arslan – Sayman
Sıraç Dündar – Yönetim Kurulu Üyesi

Recep Metin – Yönetim Kurulu Üyesi
Mustafa İmrak – Yönetim Kurulu Üyesi

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

DUTAR ERDEMLİLİ EMEKLİLERE AYLIK NAKİT DESTEĞİ SAĞLAYACAKLARINI MÜJDELEDİ!

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir