Tamur Sürücü Kursu sahibi Hamza Tamur, Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tamur, Yeni yılda adaletin her yerde sağlandığı ve tüm dünyada savaşların sona erip barışların sağlandığı bir yıl olmasını diledi.
Mersin’de Ehliyet Kursu konusunda başarılı hizmetleri olan Tamur Sürücü Kursu sahibi Hamza Tamur, Yeni Yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “2025 yılını geride bırakırken, yeni bir başlangıç olan 2026 yılının ülkemize, halkımıza ve tüm insanlığa sağlık, huzur, bereket ve iyilik getirmesini temenni ediyorum. Yeni yılın, özellikle dünyanın birçok yerinde devam eden savaşların sona erdiği, çocukların ölmediği, insanların güven içinde yaşadığı bir dönemin kapılarını aralamasını yürekten diliyorum. İnsanlık olarak barışa ve ortak değerlere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz.
“2026 yılının; kırgınlıkların sona erdiği, insanların birbirine daha çok sarıldığı, merhametin ve adaletin hakim olduğu bir yıl olmasını diliyorum. Ekonomik zorlukların hafiflediği, emeğin ve alın terinin karşılık bulduğu, üretimin ve paylaşımın arttığı bir yıl olsun. Yeni yıl, umutlarımızı tazelediğimiz, geleceğe daha güvenle baktığımız bir dönem olsun. Bu duygu ve düşüncelerle herkesin yeni yılını kutlarım.”

habernews24 herkesin haberi