Ana Sayfa / Manşet / Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Onursal Başkanı Coşkun Doğmuş, Yeni Yılın ekonomik büyümeye vesile olmasını diledi

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Onursal Başkanı Coşkun Doğmuş, Yeni Yılın ekonomik büyümeye vesile olmasını diledi

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği MERYAD) Onursal Başkanı Coşkun Doğmuş, Yeni Yıl dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yeni yılın ekonomik büyümeye vesile olmasını dileyen Doğmuş, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle 2026 yılının başta ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını; huzur ve güven getirmesini, başarıların sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyorum.

Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl; canlanan yeni umutların, özlemlerin, beklentilerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir. Yeni yılın barışa, kardeşliğe, birlikteliğe ve başarılara vesile olması dileğiyle herkesin yeni yılını kutlarım”.

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

İş İnsanı Murat Özpaksoy’dan Yeni Yıl Mesajı

İş İnsanı Murat Özpaksoy, Yeni Yıl dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yeni yılın ekonomik büyümeye ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir